tirsdag 3. august 2010

Sommer 2010

HEMSEDAL 2010

19. juli var det endelig klart for en uke med Agilitykurs i Hemsedal i regi av Retrieverhundklubben. Vi har gledet oss lenge siden det var Bodil som skulle holde kurset. Det ble et kjempebra kurs hvor vi lærte masse nytt. Jammen må vi trene masse skal vi få det til!

Onsdag var det fridag - dessverre med regn, men vi fikk en fin tur i fjellet med Mette & Tika, Liv, Tore, Kito & Twist, Harald. matmor & meg.





Det var en fin, men våt tur ;-)

Torsdag ettermiddag hadde ag gruppen ansvar for aktiviteten. Vi satt opp en hoppbane, men i stedet for hund var begge deltagerne mennesker. Noen bilder derfra finner du her http://picasaweb.google.no/borderenchaos/Hemsedal2010#
Her finnes også andre bilder fra Hemsedal - bl.a. fra lørdagen hvor LP gjengen hadde en morsom oppvisning. Alt i alt en strålende uke i Hemsedal :-)


Etter Hemsedal dro vi til Ustaoset og hadde noen fine dager der. Ferden gikk så til Hvam på Østlandet for å besøke Harald's bror. Deretter var det meningen at jeg skulle på utstilling i Sverige, men vi var alle så slitne etter alle aktivitetene så det ble kansellert. Jaja får vel være med på utstilling en annen gang.


I går hadde vi en kjempefin trening på Varden sammen med Liv, Kito og Twist ! Takk for det !


Hilsen Chaos

Posted by Picasa

2 kommentarer:

  1. Takk for hyggelige dager i Hemsedal! Dere har hatt et knallkurs med Bodil ser jeg! Tror jammen vi må begynne med agility så vi får oppleve henne på kurs vi også :)

    SvarSlett
  2. Hei Trude Takk for en fin uke i Hemsedalen. Dere er så flinke altså. Og så har vi hatt en fin kveld i dag.Vi har kost oss masse, og guttene er trøtte. klem

    SvarSlett